Nest 1

Geboorte berichten

Geboren 8 april 2022

Alle pups hebben een nieuwe baasjes.


Op Donderdagavond begon Ivy onrustig te worden, de temperatuur zakte een halve graad en ze begon hier een daar in de kleden te graven, en ja hoor op vrijdag ochtend was daar om 2:30 de eerste pup, een teef, 435 gram, bandje paars, met de naam Abigail. om 2:50 werd de tweede pup geboren, een teef, 415 gram, bandje roze met de naam Anastasia.

Na een uur kwam pup 3, een reu, 310 gram, bandje zwart met de naam Aladdin. weer een uurtje later, pup 4, een teef, 350 gram, bandje geel met de naam Angel.

Na weer een uur kwam pup 5, een reu, 445 gram, bandje bruin met de naam Archimedes. na ruim weer een uur, pup 6, een teef, 448 gram, bandje rood met de naam Ariel, direct gevolgd door pup 7 ook een teef, 438 gram met de naam Aurora, toen werd het stil en kwam Ivy weer tot rust, Nadat de werpkist was schoongemaakt en weer voorzien van de nodig kleden kwam er na 3 uur de laatste Pup, een reu van 434 gram met de naam Abu. Nadat de dierenarts geconstateerd had dat er nu echt niks meer in zat kon de schoonmaak weer opnieuw beginnen. De uiteindelijke stand is nu 3 reuen en 5 teven.

De pups en moeder maken het goed en ondanks dat dit het eerste nest van Ivy was heeft ze eigenlijk alles zelf gedaan, wij hebben allen wat hand en spandiensten gedaan.